Modigare chefskap ger bättre resultat…

Hej, det var ett tag sedan vi hördes av.

Kanske har du reflekterat över ditt mod. Kanske inte.

Att våga göra nytt – att gå utanför sin komfort zon – som att säga emot majoriteten och stå för sin egen uppfattning – det är att vara modig.

Mod kan också krävas för att sluta göra saker du som chef brukar göra.

Att sluta motivera sina medarbetare kan kräva mod och tålamod. För de flesta chefer som är kraftfulla och initiativrika är det rena tortyren. Att våga lita på medarbetarna. Att inte ingripa när det ser ut att kunna bli fel. Fallgropen är att vilja kontrollera. Och det svåra är att sluta styra och ställa.

Gå på seminariet Sluta motivera dina medarbetare – och få kraft genom att ge större ansvar till dina medarbetare.

Klicka här för att se videon där Karin Tenelius som vänt många företag och uppnått spektakulära positiva resultat berättar en del av hemligheterna med självgående medarbetare.

Modiga Chefer har startat samarbete med Tuff Ledarskapsträning och inbjuder till populära frukost seminarium i Stockholm Göteborg och Malmö vid olika tidpunkter.

Ta chansen att anmäla dig nu – det är kostnadsfritt.

Vi hörs vidare/Olle Leckne Tel 0733 905611 http://www.ModigaChefer.se

Relevant för Ledarskapsutveckling, ledarutveckling, chefutveckling, chefsutveckling, coachande ledarskap, grupputveckling, modig chefsträning, ledarskapsutbildning, ledarutbildning, chefutbildning, medarbetarskap, arbetsklimat, konflikthantering, human resoursces.

Lämna en kommentar