Om modiga chefer

Grattis, du har just tagit ett viktigt steg mot att bli en bättre chef!

Först vill jag gratulera dig för att ditt intresse för att bli en modigare och därmed lönsammare chef. Det är nämligen endast ett fåtal som känner till och drar nytta av sambandet mellan mod och resultat. Genom att du tackat ja till nyhetsbrevet så har du säkrat att just du får tillgång till metoder för modigare chefskap.

De flesta vet att de chefer som uppnår riktigt bra resultat är de mest eftertraktade. Att vara en riktigt bra chef ger tillfredställelse och helt nya valmöjligheter.

Det har dock inte funnits några bra möjligheter att utveckla sitt mod i de traditionella chefskurser som finns på marknaden. Därför har Leckne & Partners ”hands-on” träning blivit så uppskattad.

Vad kan du uträtta med mer mod som chef?
Massor, det finns en direkt relation mellan mod, bättre relationer och bättre resultat. Klicka på videon för att höra mer:
 

Så vad du hörde är att det finns bra chefer och mindre bra chefer och det har visat sig att skillnaden i lönsamhet mellan dem är betydande.

Den riktigt goda nyheten är att det finns vissa beteenden och förhållningssätt som går att träna upp.

Vilket betyder att du som chef kan öka din egen lönsamhet genom vardaglig träning. Detta skiljer sig från att gå en kurs och sedan komma tillbaka till arbetsplatsen och efter en tid har de gamla invanda mönstren tagit över. 

I nästa nyhetsbrev kommer vi ta upp frågan om vad som är en bra chef och vad som gör att bättre chefer är lönsammare än mindre bra chefer.

Vill du påbörja personligt anpassad träning nu – SÅ KLICKAR DU HÄR

Modigacheferlogo

Välkommen till en värld av nya resultat /Olle Leckne
PS om du har några frågor och vill diskutera en speciell situation med mig så ringer du mig på tel 0733905611
info at lecknepartners.se


%d bloggare gillar detta: